Access Bars bij jezelf

Of je nou een Bars workshop hebt gevolgd of je bent nieuwsgierig naar de opleiding, een vraag die we altijd krijgen is; kan ik het ook bij mezelf doen? Ik heb niet altijd iemand om mee uit te wisselen of zin om met anderen af te spreken. Ik ken geen andere Bars Practitioners. Kortom, kan je Access Bars bij jezelf doen? Het antwoord daarop is ja, absoluut!

We vergelijken dit met een massage. Je kan jezelf masseren, maar het is effectiever als een ander het doet. Het effect schijnt duizend malen groter te zijn. Echter je kan Access Bars bij jezelf bij jezelf doen. en het is heerlijk! Als ik (Crysje) niemand in de buurt om mee uit te wisselen, dan run ik regelmatig mijn implantband.

De implantband is een makkelijke om zelf te doen. Deze vind je door een paar vingers achter het oor te verplaatsen en van het oor af naar achter te verschuiven. Daar vind je een randje en net daar achter ligt de implantband. Deze bevat al je gedachten, ideeën, overtuigingen, overwegingen, houdingen en emoties waarop je je hebt afgestemd of ingestemd of waar je in reactie of verzet ging. Ga voor jezelf maar na hoe vaak dat is.

Alleen al deze doen kan een enorme impact hebben voor je ease of mind. Het kan helpen stress verminderen, de grootste clutter weg te gooien en daarmee ruimte in je hoofd brengen.                                                                                   

    


                                                                                  

Als ik merk dat ik cranky wordt, dan weet ik dat het tijd is om mijn Access Bars te laten runnen. Dan ben ik niet de ruimte, energie en bewustzijn die ik werkelijk ben. Daar is niks mee, maar ik ben graag de lichte versie van mezelf. Sowieso is het heerlijk om voor het slapen je hoofd te legen. Hoe vaak lig je te malen in bed over wat je nog moet doen, wat je nog niet hebt gedaan en wat je had willen doen? Of misschien heb je iets anders waar je 's nachts wakker van ligt. Probeer eens een paar dagen je eigen implant band te runnen en kijk of je in een betere flow komt de volgende dagen. 

Toen ik in de revalidatie werkte gaf ik veel Access Bars behandelingen aan cliënten in het traject. Mensen met hersenletsel, slaapproblemen of chronische aandoeningen hadden meer gemak met hun lichaam. Een vroyw met chronische migraine had na een aantal wekelijkse sessies geen last meer van haar migraines. Ze stond verstelt en durfde het me niet meteen te vertellen, omdat ze bang was dat het terug zou komen. Migraine is een hersenziekte. Access Bars vertraagt de hersengolven waardoor er na een sessie minder hersenactiviteit is. Dus mocht je migraine hebben, probeer het eens uit. Baadt het niet, dan schaadt het niet.   Een andere vrouw had al 6 jaar niet meer echt geslapen en had na slechts een sessie heerlijk geslapen. Ze belde meteen de revalidatiearts op om te delen hoe dankbaar ze was en hoe magisch ze het vond. Het is niet gegarandeerd dat het dat brengt, maar ik kan echt zoveel mooie magische verhalen delen van wat het kan doen of heeft gedaan.  

Ik dwaal af. Zo werkt mijn hoofd. Terug naar Access Bars bij jezelf. Alle punten zijn mogelijk om bij jezelf te doen. Is jouw lichaam bekend met Access Bars en heb je regelmatig je Bars laten runnen, dan is jouw lichaam bekend met de energie en kan je ook aan je lichaam vragen om in sequenties van drie je Bars te laten runnen als je slaapt. Let wel, dit is echt alleen als jouw lichaam heel vaak Access Bars heeft ontvangen. 

In onze community staan foto's van alle grepen van Access Bars en hoe je dit bij jezelf kunt doen. Hier krijg je toegang tot, nadat je bij ons de Access Bars workshop hebt gevolgd. Mocht je geïnteresseerd, wees welkom en check de agenda voor data.