access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss lichaamproces

ACCESS BODY PROCESSEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT...

ACCESS LICHAAMSPROCESSEN

Access Bars® is onderdeel van Access Consciousness. Naast de Access Bars zijn er nog vele andere lichaamsprocessen die een heerlijke bijdrage kunnen zijn voor jouw lichaam. Je lichaam houdt er van om verwend en gekoesterd te worden. Zoals wij altijd zeggen:

A Happy Body is A Happy You. 

Met behulp van deze processen zijn lichamelijke klachten te verbeteren en soms zelfs op te lossen. De Access Bodyprocessen, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, nodigen je uit om de manier waarop je relateert met je lichaam te veranderen … en zo alles in je leven te veranderen.

access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

HOE WERKT EEN ACCESS BODYPROCES?

Een van de Barsbabes legt haar handen op het lichaam, waardoor er energieën, die het lichaam van nature al heeft, gevraagd om te gaan stromen. Door het laten stromen van deze specifieke energie, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangesproken. De lichaamsprocessen zijn erg ontspannend en hebben zowel effect op het lichaam als op de geest. Ze kunnen ook gecombineerd worden met andere processen van Access Consciousness®, zoals de Access Bars® en Verbale Processen. Een aantal bijzondere en multifunctionele lichaamsprocessen zijn Cellular Memory, MTVSS en de Energetische Facelift. Dit zijn voorbeelden uit een zeer groot pakket aan mogelijkheden.

JE KAN HET OOK ZELF LEREN!

access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

DIY 

Wat houdt een workshop in?


 • Tijdens de workshop leer je het proces zelf.
 • Je geeft een sessie en ontvangt een sessie.     
 • Je ontvangt een certificaat wanneer je slaagt. 
 • Je mag nu sessies geven aan vrienden, familie en klanten.

Het lichaam en met name de disbalans is niet altijd logisch. Daarom vragen we altijd aan het bewustzijn van jouw lichaam wat de grootste bijdrage gaat zijn en de grootste verandering gaat creëren. 

access bars class workshop behandeling sessie amsterdam nederland

WELKE LICHAAMSPROCESSEN ZIJN ER?

In totaal zijn er meer dan 50 lichaamsprocessen die je kunt leren of ontvangen. Dit kan in een driedaagse body class of wanneer iemand een klas faciliteert met een specifiek onderwerp of lichaamsproces.

 • MTVSS - Immuunsysteembooster
 • TTS - Voor het ontdoen van emotioneel en fysiek trauma
 • Cellulair Geheugen - 
 • BMM - ontdoen van waar we andermans gedrag kopiëren
 • Access Energetische Facelift - Verjong zonder naalden of cremes. 
 • Herstel van de Hyperventilatie - Geef jezelf meer ademruimte
 • Correction Vision - heerlijke, diep ontspannende en herstellende oogproces
 • en nog zoveel meer... 

EEN UITGEBREIDE UITLEG

van Dr. Dain Heer. Tijdens deze video ontspant je lichaam al terwijl Dain uitlegt wat het geschenk is van de lichaamsprocessen en het geschenk van je lichaam. 

access bars class workshop behandeling sessie amsterdam nederland
€100,-

ACCESS BODYPROCES

Als je een lichaamsproces zelf wilt leren, kijk dan in de agenda voor het overzicht. 


Wil jij

 • familiepatronen doorbreken
 • Je unieke zelf zijn en uitvinden wie jij echt bent
 • Tools om de zware energie te veranderen
 • Meer gemak in je leven
 • Geen stress, en in een goede flow


Dan is dit lichaamsproces echt iets voor jou! De eerstvolgende is op 29 januari in onze eigen Community Space in Haarlem.


Ik nodig je uit om onderstaand proces te ontvangen en te leren bij onze nieuwe ruimte in Haarlem. We clearen de energie rondom familie. Laat familiepatronen los n maak je eigen keuzes. Hoe vaak probeer je jezelf te begrijpen door te kijken naar wat je familie gekozen heeft? In hoeverre is wat jij wel en niet kan kiezen, de schuld van je moeder, of je vader? Regelmatig hoor ik van iemand hoe vreselijk iemands moeder is. Wat als het eigenlijk een cadeautje in vermomming was? Heb je je weleens afgevraagd wat de bijdrage is geweest van hoe bijv. gemeen je moeder was? Het klinkt wellicht gek. Maar wat als dat juist de motivatie was voor jou om jou te zijn. 


Zet je jezelf opzij voor anderen? Merk je dat je niet kiest voor jouw geluk? En wil jij loslaten waar jij je ouders energetisch kopieert en je unieke zelf worden, en niet zomaar een kopie van je ouders zijn?

Schrijf je dan nu in voor het lichaamsproces Biomimetisch en biomimetrisch nabootsen en laat los wat voor jou niet (meer) werkt! 


Tijdens deze avond geef en ontvang je een lichaamsproces om de energiën ook fysiek los te laten. Aan het einde van de avond ben je gecertificeerd om zelf sessies te geven aan vrienden, familie en zelfs cliënten. Ervaring is niet vereist.


19.00- 19.45 Clearingavond Doorbreken van familiepatronen

19.45- 22.00   Bodyproces - BMM & 90% Brain capacity

WAT STAAT ER OP DE AGENDA?

8

FEB
19:00

Van onbewustzijn naar bewuste belichaming

HAARLEM

access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

15

FEB
19:00

Chronische pijn, wat als het anders kan?

HAARLEM
access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss haarlem access bars

6

MRT
19:00

Hormonale balans

HAARLEM

HOE WORDT HET NOG BETER DAN DIT?

barsbabes access bars access consciousness nederland

CRYSTEL POETIRAY

is niet alleen Body Proces Facilitator. Ze is ook Certified Facilitator en faciliteert met veel humor de Bars workshop, facelift, lichaamsprocessen en Access Foundation en heeft haar eigen speciality class Sexplore the possibilities. Wat zij weet over lichamen is ongekend. Jarenlang heeft ze sessies gegeven in de revalidatie en haar collega's en cliënten waren elke keer verbaasd over de resultaten. Als je ooit de kans krijgt om een sessie te mogen ontvangen, doen! Werkelijk een waar cadeautje voor je lichaam.

Openingsactie

Deze maand hebben we een speciale actie. In te zetten wanneer jij wilt (hoeft dus niet binnen enkele maanden). Elke week is er een ander lichaamsproces en ander thema. Meestal op woensdagavond, en soms een ochtend of hele dag in het weekend.

Aanbod

✨ 4 processen inclusief  online support groep (totaalwaarde  500,-) voor 299,-

✨ 7 processen inclusief  online support groep (t.w.v. 800,-) voor 450,- (korting van meer dan 40%)

JOUW LICHAAM IS EEN CADEAUTJE