access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss lichaamproces

ACCESS BODY PROCESSEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT...

ACCESS LICHAAMSPROCESSEN

Access Bars® is onderdeel van Access Consciousness. Naast de Access Bars zijn er nog vele andere lichaamsprocessen die een heerlijke bijdrage kunnen zijn voor jouw lichaam. Je lichaam houdt er van om verwend en gekoesterd te worden. Zoals wij altijd zeggen:

A Happy Body is A Happy You. 

Met behulp van deze processen zijn lichamelijke klachten te verbeteren en soms zelfs op te lossen. De Access Bodyprocessen, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, nodigen je uit om de manier waarop je relateert met je lichaam te veranderen … en zo alles in je leven te veranderen.

access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

HOE WERKT EEN ACCESS BODYPROCES?

Een van de Barsbabes legt haar handen op het lichaam, waardoor er energieën, die het lichaam van nature al heeft, gevraagd om te gaan stromen. Door het laten stromen van deze specifieke energie, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangesproken. De lichaamsprocessen zijn erg ontspannend en hebben zowel effect op het lichaam als op de geest. Ze kunnen ook gecombineerd worden met andere processen van Access Consciousness®, zoals de Bars® en Verbale Processen. Een aantal bijzondere en multifunctionele lichaamsprocessen zijn Cellular Memory, MTVSS en de Energetische Facelift. Dit zijn voorbeelden uit een zeer groot pakket aan mogelijkheden.

JE KAN HET OOK ZELF LEREN!

access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

DE MOGELIJKHEDEN

Een lichaamsproces kan je ontvangen in een één-op-één sessie of je kan het zelf leren. 

Wat houdt een sessie in?

 • Tijdens een sessie/behandeling lig je op een tafel en kijkt de Barsbabe welk lichaamsproces de grootste bijdrage is aan je lichaam.


Wat houdt een workshop in?

 • Tijdens de workshop leer je het proces zelf.
 • Je geeft een sessie en ontvangt een sessie.     
 • Je ontvangt een certificaat wanneer je slaagt. 
 • Je mag nu sessies geven aan vrienden, familie en klanten.

Het lichaam en met name de disbalans is niet altijd logisch. Daarom vragen we altijd aan het bewustzijn van jouw lichaam wat de grootste bijdrage gaat zijn en de grootste verandering gaat creëren. 

access bars class workshop behandeling sessie amsterdam nederland

WELKE LICHAAMSPROCESSEN ZIJN ER?

In totaal zijn er meer dan 50 lichaamsprocessen die je kunt leren of ontvangen. Dit kan in een driedaagse body class of wanneer iemand een klas faciliteert met een specifiek onderwerp of lichaamsproces.

 • MTVSS - Immuunsysteembooster
 • TTS - Voor het ontdoen van emotioneel en fysiek trauma
 • Cellulair Geheugen - 
 • BMM - ontdoen van waar we andermans gedrag kopiëren
 • Access Energetische Facelift - Verjong zonder naalden of cremes. 
 • Herstel van de Hyperventilatie - Geef jezelf meer ademruimte
 • Correction Vision - heerlijke, diep ontspannende en herstellende oogproces
 • en nog zoveel meer... 

EEN UITGEBREIDE UITLEG

van Dr. Dain Heer. Tijdens deze video ontspant je lichaam al terwijl Dain uitlegt wat het geschenk is van de lichaamsprocessen en het geschenk van je lichaam. 

access bars class workshop behandeling sessie amsterdam nederland
€ 100,-
€85,-

ACCESS BODYPROCES


Als je een lichaamsproces zelf wilt leren, kijk dan in de agenda voor het overzicht. 


Wil jij

 • Meer harmonie met je lichaam
 • Lichter in het leven staan
 • Energieker voelen
 • Meer gemak in je leven
 • Geen stress, en in een goede flow


Dan zijn de lichaamsprocessen echt iets voor jou! Check daarom snel de agenda voor het aanbod. De eerstvolgende is Elimineren van stress in De Bilt op 17 december.


Burnout klachten, schiet je snel in de stress en wil je het loslaten, maar weet je even niet hoe? Stel je eens voor dat je het los kon laten met een heerlijk ontspannend energetisch lichaamsproces. Hoe fijn zou dat zijn? Niet te veel malen, dat heb je al genoeg gedaan. Door een lichte aanraking je stress loslaten.

Dat is wat we 17 december gaan doen in de Bilt. Tijdens deze middag geef en ontvang je het lichaamsproces. Aan het einde van de dag ben je gecertificeerd om zelf sessies te geven aan vrienden, familie en zelfs cliënten.


13.30-16.30   Elimineren van stressor systemen

HOE WORDT HET NOG BETER DAN DIT?

barsbabes access bars access consciousness nederland

CRYSTEL POETIRAY

is niet alleen Body Proces Facilitator. Ze is ook Certified Facilitator en faciliteert met veel humor de Bars workshop, facelift, lichaamsprocessen en Access Foundation en heeft haar eigen speciality class Sexplore the possibilities. Wat zij weet over lichamen is ongekend. Jarenlang heeft ze sessies gegeven in de revalidatie en haar collega's en cliënten waren elke keer verbaasd over de resultaten. Als je ooit de kans krijgt om een sessie te mogen ontvangen, doen! Werkelijk een waar cadeautje voor je lichaam.

JOUW LICHAAM IS EEN CADEAUTJE

arrow_drop_up arrow_drop_down