access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss lichaamproces

ACCESS BODY PROCESSEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT...

ACCESS LICHAAMSPROCESSEN

Access Bars® is onderdeel van Access Consciousness. Naast de Access Bars zijn er nog vele andere lichaamsprocessen die een heerlijke bijdrage kunnen zijn voor jouw lichaam. Je lichaam houdt er van om verwend en gekoesterd te worden. Zoals wij altijd zeggen:

A Happy Body is A Happy You. 

Met behulp van deze processen zijn lichamelijke klachten te verbeteren en soms zelfs op te lossen. De Access Bodyprocessen, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, nodigen je uit om de manier waarop je relateert met je lichaam te veranderen … en zo alles in je leven te veranderen.

access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

HOE WERKT EEN ACCESS BODYPROCES?

Een van de Barsbabes legt haar handen op het lichaam, waardoor er energieën, die het lichaam van nature al heeft, gevraagd om te gaan stromen. Door het laten stromen van deze specifieke energie, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangesproken. De lichaamsprocessen zijn erg ontspannend en hebben zowel effect op het lichaam als op de geest. Ze kunnen ook gecombineerd worden met andere processen van Access Consciousness®, zoals de Bars® en Verbale Processen. Een aantal bijzondere en multifunctionele lichaamsprocessen zijn Cellular Memory, MTVSS en de Energetische Facelift. Dit zijn voorbeelden uit een zeer groot pakket aan mogelijkheden.

JE KAN HET OOK ZELF LEREN!

access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

DE MOGELIJKHEDEN

Een lichaamsproces kan je ontvangen in een één-op-één sessie of je kan het zelf leren. 

Wat houdt een sessie in?

 • Tijdens een sessie/behandeling lig je op een tafel en kijkt de Barsbabe welk lichaamsproces de grootste bijdrage is aan je lichaam.


Wat houdt een workshop in?

 • Tijdens de workshop leer je het proces zelf.
 • Je geeft een sessie en ontvangt een sessie.     
 • Je ontvangt een certificaat wanneer je slaagt. 
 • Je mag nu sessies geven aan vrienden, familie en klanten.

Het lichaam en met name de disbalans is niet altijd logisch. Daarom vragen we altijd aan het bewustzijn van jouw lichaam wat de grootste bijdrage gaat zijn en de grootste verandering gaat creëren. 

access bars class workshop behandeling sessie amsterdam nederland

WELKE LICHAAMSPROCESSEN ZIJN ER?

In totaal zijn er meer dan 50 lichaamsprocessen die je kunt leren of ontvangen. Dit kan in een driedaagse body class of wanneer iemand een klas faciliteert met een specifiek onderwerp of lichaamsproces.

 • MTVSS - Immuunsysteembooster
 • TTS - Voor het ontdoen van emotioneel en fysiek trauma
 • Cellulair Geheugen - 
 • BMM - ontdoen van waar we andermans gedrag kopiëren
 • Access Energetische Facelift - Verjong zonder naalden of cremes. 
 • Herstel van de Hyperventilatie - Geef jezelf meer ademruimte
 • Correction Vision - heerlijke, diep ontspannende en herstellende oogproces
 • en nog zoveel meer... 

EEN UITGEBREIDE UITLEG

van Dr. Dain Heer. Tijdens deze video ontspant je lichaam al terwijl Dain uitlegt wat het geschenk is van de lichaamsprocessen en het geschenk van je lichaam. 

access bars class workshop behandeling sessie amsterdam nederland
โ‚ฌ90,-

ACCESS BODYPROCES

Als je een lichaamsproces zelf wilt leren, kijk dan in de agenda voor het overzicht. 


Wil jij

 • Meer harmonie met je lichaam
 • Lichter in het leven staan
 • Energieker voelen
 • Meer gemak in je leven
 • Geen stress, en in een goede flow


Dan zijn de lichaamsprocessen echt iets voor jou! Check daarom snel de agenda voor het aanbod. De eerstvolgende is bij Lief Leven in Haarlem op 22 juni.


Ben jij bereid heel veel geld te hebben, zodat je oneindige mogelijkheden zou kunnen hebben? Waar ben je al welvarend, dat als je het zou erkennen, nog meer welvaart zou genereren?

Je bent geneigd te kijken naar waar het gebrek is, wat regelmatig voor meer gebrek zorgt. Het is goed om aanwezig te zijn met alles wat is, en vanuit daar naar mogelijkheden te kijken in plaats van oplossing. Wat is het verschil? Kom naar de class en ontdek wat het is voor jou.

Hoe zou het zijn om zo welvarend te zijn als je werkelijk bent? Waar houdt je jezelf nog tegen?


Ik nodig je uit om 22 juni het proces ๐˜๐˜ˆ๐˜Œ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜“๐˜ช๐˜ฎ๐˜ช๐˜ต๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด ๐˜Œ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜บ, ๐˜“๐˜ช๐˜ฎ๐˜ช๐˜ต๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด ๐˜ž๐˜ฆ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ฉ & ๐˜“๐˜ช๐˜ฎ๐˜ช๐˜ต๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด ๐˜—๐˜ฐ๐˜ด๐˜ด๐˜ช๐˜ฃ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด te ontvangen en te leren bij Lief Leven. We clearen de energie die verbonden zijn aan de oordelen. Daarnaast ontvang je tijdens deze avond geef en ontvang je een lichaamsproces om de energieen ook fysiek los te laten. Aan het einde van de avond ben je gecertificeerd om zelf sessies te geven aan vrienden, familie en zelfs cliรซnten. Ervaring is niet vereist.


19.00-22.00   Bodyproces - ๐˜๐˜ˆ๐˜Œ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜“๐˜ช๐˜ฎ๐˜ช๐˜ต๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด ๐˜Œ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜บ, ๐˜“๐˜ช๐˜ฎ๐˜ช๐˜ต๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด ๐˜ž๐˜ฆ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ฉ & ๐˜“๐˜ช๐˜ฎ๐˜ช๐˜ต๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด ๐˜—๐˜ฐ๐˜ด๐˜ด๐˜ช๐˜ฃ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด

WAT STAAT ER OP DE AGENDA?

access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

29

JUNI
19:00

Loslaten van gedachtes en emoties

HAARLEM
access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn

6

JULI
19:00

Verberg jij je ware gezicht?

HAARLEM

lief leven zandvoort haarlem amsterdam bewustzijn aarde

13

JULI
19:00

Bijdragen aan de aarde

ZANDVOORT

HOE WORDT HET NOG BETER DAN DIT?

barsbabes access bars access consciousness nederland

CRYSTEL POETIRAY

is niet alleen Body Proces Facilitator. Ze is ook Certified Facilitator en faciliteert met veel humor de Bars workshop, facelift, lichaamsprocessen en Access Foundation en heeft haar eigen speciality class Sexplore the possibilities. Wat zij weet over lichamen is ongekend. Jarenlang heeft ze sessies gegeven in de revalidatie en haar collega's en cliënten waren elke keer verbaasd over de resultaten. Als je ooit de kans krijgt om een sessie te mogen ontvangen, doen! Werkelijk een waar cadeautje voor je lichaam.

JOUW LICHAAM IS EEN CADEAUTJE