seksualiteit sensualiteit bodypositivity voorbij taboes sexualness bewustzijn lichaam

SEXPLORE THE POSSIBILITIES

STAP UIT OORDEEL VAN JEZELF, JE LICHAAM,

JE PARTNER EN OMARM JE SEXUALNESS

Sexualness? Seks? Wat bedoel je?

Het woordje seks zorgt voor veel verwarring en miscommunicatie. Echter misschien durf je niet om helderheid te vragen als iemand het over seks heeft. Of denk je te weten waar het om gaat, maar bedoelt de ander iets totaal anders. Dat kan anders!! Ik wil je uitnodigen om sexualness te omarmen.

Sexualness is seksualiteit en sensualiteit zonder oordeel. Het is de helende, zorgende, voedende, blije, creatieve, generatieve, expanderende en orgastische energie. Hoe zou het zijn om jezelf en jouw lichaam niet meer te veroordelen? Om te genieten vanuit puur genot in alles wat je doet. Dat is wat je tijdens Sexplore the Possibilities leert.

Wanneer je helderheid hebt over wat seks (en met name de energie ervan) is, hoef je het ook niet af te houden. En geeft het je keuze in wat je wilt ontvangen. Ook ontdek je hoe je een lichaam of jouw lichaam opwindt of aanzet... en niet alleen je lichaam - Wat als het leven een orgastische ervaring was?

De energie van seks gaat namelijk over het ontvangen, verkennen en genieten van je lichaam, je leven, het leven en eigenlijk alles. Dat wetende, zou je dan meer seks toelaten in je leven?

seksualiteit sensualiteit bodypositivity voorbij taboes sexualness bewustzijn lichaam

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?


 1. Je seksleven staat op een (heel) laag pitje
 2. Je voelt je niet bevredigd
 3. Je voelt je niet niet meer zo sensueel en seksueel
 4. Je hebt geen fijne ervaring(en) gehad in het verleden
 5. Je hebt een laag libido en hebt moeite met zin maken
 6. Je hebt moeite met het bereiken van een orgasme en/of moeite om uit je hoofd te komen
 7. Je voelt je onzeker over je lichaam. Je hebt een negatief zelfbeeld
 8. Er heerst schaamte wanneer je masturbeert
 9. Je gunt jezelf geen tijd + ruimte in je seksleven met jezelf en/of partner(s)
 10. Je bent gewoon nieuwsgierig naar je sensuele en seksuele zelf!


Je voelt het verlangen om dit te onderzoeken in jezelf! Maar hoe en waar ga je beginnen?

Ontdek de tools van Access Consciousness® die hebben bijgedragen aan duizenden mensen wereldwijd tijdens Sexplore The Possibilities. 

EEN ORGASTISCH LEVEN IS GENIETEN VAN ELK MOMENT

seksualiteit sensualiteit bodypositivity voorbij taboes sexualness bewustzijn lichaam

ZOU JE GRAAG HET VOLGENDE WILLEN?

 • Je kunt angst, schaamte en onzekerheid loslaten en écht genieten van je lichaam en alle sensaties. Je kijkt in de spiegel en denkt: damn I am so HOT!
 • Je kunt verantwoordelijkheid nemen over jouw seksuele geluk. Je weet wat jíj wilt, wat jíj lekker vind en wat jóuw wensen en grenzen zijn.
 • Je ervaart meer plezier, genot en verbinding met jezelf, jouw lichaam én met je partner(s)
 • Je bent een leuker, vrolijker en meer ontspannen mens! Iedereen om je heen vraagt waar die Glow ineens vandaan komt
 • Je voelt je veilig in je eigen opwinding en krachtig tegelijk
 • Je oordeelt jezelf minder en minder en omarmt de sexualness die je werkelijk bent
 • Jouw hele leven wordt een orgastische ervaring.
seksualiteit sensualiteit bodypositivity voorbij taboes sexualness bewustzijn lichaam

WAAROM SEXPLORE?

In mijn business zie ik zoveel vrouwen en mannen die de verbinding met hun lichaam/gevoel zijn verloren en voornamelijk vanuit hun hoofd leven. En dat is zonde, want in hun hoofd is er altijd een dominante criticus aanwezig die ze ervan weerhoud om van zichzelf en hun lichaam te omarmen. Ze zitten vast in belemmerende gedachten en missen hierdoor de kracht van sensuele belichaming in het NU. 

Dat heeft niet alleen invloed op je verbinding met je lichaam, maar op hoe je dagelijks in het leven staat. 

Laat je niet meer tegenhouden door gedachten als ‘ik ben niet goed/mooi genoeg’, ‘ik ben het niet waard om…’ of ‘bij mij werkt het allemaal niet’. Jij bent het 100% waard om een leven te creëren waar jij je goed in voelt.


Tijdens Sexplore the Possibilities kijken we samen waar je energetisch en emotioneel nog vast zit, welke beperkende gedachtes we los kunnen laten en de energie kunnen clearen/veranderen. Dit is veelal niet logisch te beredeneren, maar door deze pragmatische en ietwat controversionele workshop kunnen we de energie veranderen in een oogwenk. Dit is de eerste stap naar jouw orgastisch leven, vol sensationele mogelijkheden. Durf jij het avontuur aan?

SEXPLORE JE MEE?

We verkennen de oneindige mogelijkheden en hoe je de energie van seks kan toevoegen aan je leven, jouw lichaam, jouw business en jouw geldstromen. Wanneer jij je goed in je vel voelt, ben jij een uitnodiging voor meer mogelijkheden in elk gebied van jouw leven.

seksualiteit sensualiteit bodypositivity voorbij taboes sexualness bewustzijn lichaam
CRYSTEL POETIRAY, CF

EVEN VOORSTELLEN... CRYSTEL POETIRAY

Als je haar hebt gezien, dan weet je dat Crystel sexualness is. Ook al heeft ze haar best gedaan om het niet te zijn. Opgroeien en ontdekken is voor elke tiener interessant, maar omdat Crystel als kind een lange tijd seksueel misbruikt werd, waren energieën rondom seks nog verwarrender voor haar. Ze sloot zich af in gesprekken en ze kon er zelfs niet over praten tot ergens in de twintig. Dankzij de tools van Access Consciousness (en enkele ex-geliefdes) verkende ze een heel andere wereld en een ander paradigma met seks. 


Crystel faciliteert met veel humor en lichtheid, terwijl ze wel echt aanwezig is bij jou en je lichaam en wat het verlangt. Als je bij haar in de buurt bent, ontspant je lichaam zich gewoon. 

SEXPLORE THE POSSIBILITIES

Limited

INTRO

75,-
Live in Haarlem & Online

Vind je het spannend en wil je eerst ontdekken of het wel echt iets voor jou is? Schrijf je dan in voor de intro van 29 mei. 

♥ Klas met ruimte om vragen te stellen

♥ Audio van de klas

Limited

SEXPLORE THE POSSIBILITIES

550,-
Live in Haarlem & Online

Jij weet wat je wilt, you're all in! Niets kan jou meer tegenhouden. Schrijf je in en dan zien we je 11 juni in Haarlem.

♥ Klas met veel nieuwe inzichten en meer ruimte en plezier te ervaren

♥ Gave oefeningen om meer verbonden te zijn met je lichaam

♥ Audio van de klas

♥ Incl. Catch up call na 1 maand 

♥ Introductie t.w.v. 75.- cadeau

DAT IS AL OVER ...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

DURF JIJ HET AVONTUUR AAN?