mediteren access bars zen worden yoga amsterdam meditatie bewustzijn access consciousness

OP ZOEK NAAR HEADSPACE?

LAAT JE BARS RUNNEN

WAT IS ACCESS BARS?

Het zijn 32 punten, op je hoofd. Ze bevatten de elektromagnetische lading van je emoties, standpunten en gedachten over alles wat je in leven(s) bent tegengekomen. Veel daarvan heb je eigenlijk niet meer nodig. Het zit je voornamelijk alleen maar in de weg en kan ziekte en ongemak creëren, je tegenhouden in het bereiken van je verlangens of je zelfs blind maken voor wat het nou precies is dat je echt wilt in en met dit leven. 

Wanneer je je Bars laat 'lopen' is het alsof bij wijze van spreken Marie Kondo je hoofd binnenloopt. Ze doet misschien niet alles in 1x (want hallo, weet je wel hoeveel onzin je hebt opgeslagen door de jaren heen?! ;)) maar elke sessie creëert weer een stuk zee aan ruimte in je hoofd, waardoor je meer Jou kunt zijn. En wat als je dan ineens op een dag een wandelende, pratende, dansende, lachende meditatie blijkt te zijn?

DETOX YOUR BRAIN MET ACCESS BARS

access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn

HOE WERKT ACCESS BARS?

Zoals we zeiden Bars bestaat uit 32 punten. Daarin ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, gevoelens, emoties, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Elke Bar correspondeert met een gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellen ovaal worden wanneer ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Dit is de eerste stap naar ziekte en ongemak. Door de Bars te laten lopen breng je de cellen weer naar hun natuurlijke bolvormige staat terug, waardoor alles weer beter kan stromen. 

Het vertraagt ook je hersengolven. Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersengolven van beta naar alpha door naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase: delta.

Dit staat toe om toegang te krijgen tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen.

mediteren access bars zen worden yoga amsterdam meditatie bewustzijn access consciousness

WAAR KAN HET BIJ HELPEN?

Hoe het verandert en wat er veranderd is niet van te voren te zeggen. Worstcase scenario is dat het voelt als een massage. Maar wat we eigenlijk bij iedereen wel zien is dat de kwaliteit van leven verbetert. Hoe vaker je een sessie ontvangt, des te beter je je gaat voelen.

Mensen ervaren: 

 • Rust in je hoofd
 • Betere nachtrust
 • Denken in oplossingen i.p.v. problemen
 • Betere verdeling van je dagelijkse tijd (time management)
 • Betere concentratie
 • Innerlijke rust
 • Andere kijk op het leven
 • Op een positieve manier met het leven omgaan
 • Het loslaten van oude patronen
 • Creëren van mogelijkheden en uitdagingen
 • Diepe ontspanning 
 • Gemak bij zwangerschap

WAAROM ACCESS BARS?

Barsbabe Crystel legt het je uit.

access bars class workshop behandeling sessie amsterdam nederland

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Een Bars sessie is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is te liggen op de massagetafel en een van de Barsbabes zal door middel van een lichte aanraking je Access Bars runnen. Dat is werkelijk alles wat jij hoeft te doen om het te laten werken.

Vind jij het moeilijk om dingen los te laten? Bij Access Bars is er sprake van een lichte aanraking. Dit vertraagt de hersengolven, waardoor je in een andere staat van bewustzijn komt. Wanneer iemand de punten op je hoofd aanraakt laat je al los. Je hoeft even niks. Je mag praten, in slaap vallen. Het is allemaal oke.

Sommige klanten zien kleuren, bij andere komen herinneringen naar boven, andere niks. Er is geen goed of fout. Lichamen houden ervan om aangeraakt te worden, in het bijzonder wanneer dat zonder oordeel gebeurd. Het is helend. Wanneer iemand je lichaam zonder oordeel aanraakt, komt het tot rust en kan verandering beginnen.

Zelfs wanneer jij niet houdt van een massage, kan dit wellicht een uitkomst zijn en kan je dit als plezierig en ontspannend ervaren.

Hoe minder je verwacht, hoe grootser de veranderingen kunnen zijn. 

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER ACCESS BARS?

access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn

IN DE MEDIA

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Dat snappen wij helemaal. De beste manier om te ontdekken wat het voor jou kan doen is door het zelf te ervaren. We hebben zoveel gave reacties gehad van honderden mensen. Zo kunnen we waanzinnige verhalen delen met je van klanten, zowel van in de logopedie, als in de revalidatie waar we het hebben toegepast en natuurlijk in onze praktijken. Als festivals zoals Happinez en Wanderlust. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen bekend te maken met Access Bars. Het heeft ons zoveel gebracht. Dat gunnen we iedereen.

Zo hadden we ook dit jaar een fantastische review in de Cosmopolitan over Access Bars®. Wat zo heerlijk is, is dat Bente aanvankelijk sceptisch was. Inmiddels is ze fan en blij zonder reden. 

is access the bars iets voor mij

Voor ieder wat wils

Niet iedereen wil hetzelfde of heeft de tijd noch budget. Daarom bieden we verschillende sessies aan. Hier is een overzicht van ons aanbod. Wat zou jij graag willen?

Tarieven
✨ Kennismakingssessie 45 min: 85,-
✨ Access Bars Sessie 45 min:100,-
✨ Access Bars Sessie 60 min: 125,- 
✨ Access Bars Sessie 90 min: 175,- 
✨ Kinder 20-30 min: 30,-

Rittenkaart

✨ 5 sessies a 45 min - 450,-  (korting van 50,-)

✨ 5 Sessies a 60 min - 550.- (korting van 75,-. Dat scheelt 15,- per sessie)

ZELF LEREN? DAT KAN AL IN ÉÉN DAG.

De meeste mensen kiezen ervoor om het zelf te leren met een vriend of vriendin, zodat je het lekker met elkaar kunt uitwisselen en elkaar kunt bijdragen. Nieuwsgierig?. 

WIE ZIJN WIJ?

access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

CRYSTEL POETIRAY

faciliteert met veel humor de Bars workshop, facelift, lichaamsprocessen en Access Foundation en heeft haar eigen speciality class Sexplore the possibilities. De voormalige logopedist en zangdocent is een Certified Facilitator en Approved Translator voor Access Consciousness®. Tevens is ze de founder van Barsbabes en geniet van al het werk.
access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

THISKA VAN DEN HEUVEL

ging een Bars class volgen en begon langzaamaan wat mensen te behandelen en uit te wisselen met andere practitioners. Meerdere Access boeken, aanvullende classes en een hoop klanten later werkt nu samen met Crystel Poetiray en alle Barsbabes en Boys met superveel plezier als Access Bars/Energetic facelift behandelaar en geeft Access Bars classes.

WACHT NIET LANGER. KOM LANGS.

Jouw moment van Happiness is nu! We zijn gevestigd in Amsterdam, Abcoude en Haarlem