access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn

VERJONGEN ZONDER BOTOX, CRÈMES OF PILLEN?

PROBEER NU ENERGETISCHE FACELIFT

WAT IS ENERGETISCHE FACELIFT?

De Access Energetische Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam om te keren. De zachte, kalmerende aanraking op je gezicht en nek werkt met de cellen van je lichaam om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen. Je ziet er dus jonger uit zonder botox, cremes of pillen. Maar dat niet alleen, ook wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch 'aangepakt' en lossen beperkende gedachten en emoties die je hebt over jouw lichaam op. Dit gebeurt allemaal door een lichte aanraking van het lichaam (borst, hals en gezicht).


De Access Energetische Facelift is een tool van Access Consciousness en wordt wereldwijd professioneel aangeboden in kuuroorden, massagepraktijken, anti-verouderingscentra, praktijken van plastisch chirurgen en wellnesscentra.

Meer dan 1800 Facilitators bieden wereldwijd de workshops aan.

access bars class workshop behandeling sessie amsterdam nederland zelf leren geven

WARE SCHOONHEID ZIT VAN BINNEN

Een cliche? Absoluut. Toch lijkt de media het maar over een ding te hebben; het uiterlijk. Je kan het toch niet helpen om je te vergelijken met anderen. 

Je besluit van alles over jouw lichaam over hoe jij wilt dat het er uit ziet, je bent zelden dankbaar, en als je in de spiegel kijkt, oordeel je. Het is vermoeiend en het kost energie.

Wat als je die oordelen los kan laten? Met de energetische facelift pak je niet alleen rimpels aan, je laat ook jouw standpunten over ouder worden los. Het is werkelijk een  ontspannende behandeling voor het hele lichaam en geest. Het zorgt voor een jongere, frissere uitstraling. Ook zal je je energieker voelen na de behandeling!

Deze facelift zal jouw kijk op jezelf en de wereld veranderen. Het geeft rust, energie en helderheid van geest. Je zal meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen.

In tijden waarin we alles aanpakken voor een zo strak mogelijke en jong uitziende huid is elke belofte waarbij je geen naald in de buurt van je gezicht hoeft te hebben welkom, toch?

YOU ARE A NATURAL BEAUTY

energetic facelift access consciousness nederland barsbabes bluebirds

IS HET RESULTAAT BLIJVEND?

Hoe het verandert en wat er veranderd is niet van te voren te zeggen. De verschillen zie je echt al na één sessie. Als het herhaaldelijk wordt gedaan (minstens 20 keer) schijnt het permanent te zijn. Je kan het vergelijken met naar de sportschool gaan. Hoe vaker je een sessie ontvangt, des te beter je er uit gaat en gaat voelen.

Elke keer als je in de spiegel kijkt en veroordeelt wat je ziet, onthouden jouw cellen dat oordeel en zetten het vast in jouw gezicht en lichaam. Realiseer je je dat jouw lichaam er alleen uitziet zoals de oordelen die je erop projecteert?

Als je anders naar jouw lichaam gaat kijken, zal je opmerken dat jouw lichaam zich anders gaat vormen. Dat heeft dan ook weer invloed op jouw leven. Straal je, dan smelt de wereld ook om je heen.  

Het proces werkt door op allerlei bijkomstigheden van het ouder worden zoals problemen met de overgang, hormoonhuishouding, concentratie, gezichtsvermogen, haaruitval, beweeglijkheid van het lichaam, slaapstoornissen etc.

access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn

HOE WERKT HET?

Lichamen houden ervan om aangeraakt te worden, in het bijzonder wanneer dat zonder oordeel gebeurd. Het is helend. Wanneer iemand je lichaam zonder oordeel aanraakt, komt het tot rust en kan verandering beginnen.

Zelfs wanneer jij niet houdt van een massage, kan dit wellicht een uitkomst zijn en kan je dit als plezierig en ontspannend ervaren. De Access Energetische Facelift activeert 29 verschillende energieën in het lichaam. Deze energieën hebben niet alleen effect op je huid, maar op je hele gesteldheid die veroorzaakt worden door jouw en andermans projecties. 

HOE GAAT EEN SESSIE?

Bekijk hier de video om een impressie te krijgen. Je zult zien dat de aanraking heel zacht en licht is

Geloof ons niet... dit is wat anderen zeggen

Ik vind het echt magic!
Wow, na de klas is er zoveel veranderd. Het heeft nu al zoveel voor me gedaan. Er gebeurt van alles, niet normaal. Ik vind het echt magic! Helemaal magic terug in my life. 😍
access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn
Sarah Piening - Beauty Bewust
Dit is zoveel meer dan een energetische facelift!
Dit ondersteunt je lichaam volledig, het geeft je een glow en lift je hele lichaam. Ik voelde de verandering onmiddellijk! Zo blij dat ik de klas heb gevolgd.
access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn
Reshma -Sigmundo

LAAT JE WARE SCHOONHEID STRALEN

Sessies

Limited

Kennismaking

125,-
90,-
Per sessie (45 min)
Nieuwsgierig naar de energetische facelift en je wilt het eens proberen? Boek dan een kennismakingssessie
Limited

Energetische Facelift

125,-
Per sessie (45 min)
Even lekker jezelf verwennen? En is het tijd voor een energetische facelift? Plan een sessie in voor jezelf. 
Limited

Rittenkaart

625,-
497,-
5 sessies (a 45min)
Je bent een fan en wilt meer. Je hebt geen zin om het zelf te leren, maar wilt gewoon lekker liggen en ontvangen. 

WIE ZIJN WIJ?

access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

CRYSTEL POETIRAY

faciliteert met veel humor de Bars workshop, facelift, lichaamsprocessen en Access Foundation en heeft haar eigen speciality class Sexplore the possibilities. De voormalige logopedist en zangdocent is een Certified Facilitator en Approved Translator voor Access Consciousness®. Tevens is ze de founder van Barsbabes en geniet van al het werk.
access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

THISKA VAN DEN HEUVEL

ging een Bars class volgen en begon langzaamaan wat mensen te behandelen en uit te wisselen met andere practitioners. Meerdere Access boeken, aanvullende classes en een hoop klanten later werkt nu samen met Crystel Poetiray en alle Barsbabes en Boys met superveel plezier als Access Bars/Energetic facelift behandelaar en geeft Access Bars classes.

WACHT NIET LANGER. KOM LANGS.