KLAAR OM LOS TE LATEN?

PROBEER HET MET DE CLEARING STATEMENT

WAT IS EEN CLEARING SESSIE?

Jij bent licht, en als iets zwaar is ben jij dat dus niet! Tijdens een clearingsessie kijken we wat jou er van weerhoudt jouw leven vanuit lichtheid en mogelijkheden te creëren in plaats zwaarte en moeilijkheden. De tools van Access Consciousness zijn daar een enorme bijdrage in en hebben ons leven en die van duizenden mensen wereldwijd veranderd. 

Right, wrong, good, bad, poc & pod, all 9, shorts, boys, POVADS and beyonds

HOE WERKT THE CLEARING STATEMENT?

Een van de tools is the Clearing Statement van Access Consciousness®. Heel vaak kijken we naar de zwaarte van problemen en proberen het op te lossen. Maar als je het al niet had kunnen bedenken waarom iets was, had je het dan al niet bedacht?

Wat als die blokkade energetisch is? Dat doen we tijdens een sessie. We clearen de energie met de The Clearing statement. Het is als een magische spreuk als in Disney - bippeti bappeti boe en de blokkade is weg.

Klinkt simpel? Ja, dat is het. Het is vreemd, maar zó effectief. 

Meer weten? Bekijk de video

Dr. Dain legt het uit. Bij instellingen (het tandwieltje) kan je de (Nederlandse) ondertiteling aanzetten.

access bars class workshop behandeling sessie amsterdam nederland

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Tijdens een Clearing Sessie ga je in gesprek over hetgeen waar je op dat moment mee zit. Het is een-op-een gesprek met een Facilitator, die meer kijkt naar de energie van je woorden, dan de woorden zelf. Matcht de energie van wat je zegt, met de woorden die je er aan geeft? Of is er een verschil in hoe jij naar een situatie kijkt en wat er in energie waar is voor jou? Dit is vaak waar het ongemak of de zwaarte is.

Wanneer je dat niet herkent, is dat vaak hetgeen waarom je het nog niet kon veranderen of waarom je er nog in vastzit.

Een clearing sessie biedt vaak vernieuwende inzichten op de huidige situatie. Het zogeheten omdenken, of mindfulness. 

SESSIES

Limited

Kennismaking

80,-
60,-
Per sessie (15 min)
Limited

Sessie 1-op-1

150,-
Per sessie (30 min)
Limited

Sessie 1-op-1

250,-
1 sessie (a 60 min)

WIE BEN IK?

Crystel Poetiray faciliteert met veel humor de Bars workshop, facelift, lichaamsprocessen en Access Foundation en heeft haar eigen speciality class Sexplore the possibilities. De voormalige logopedist en zangdocent is een Certified Facilitator en Approved Translator voor Access Consciousness®. Tevens is ze de founder van Barsbabes en geniet van al het werk.

WACHT NIET LANGER. KOM LANGS.

Jouw moment van Happiness is nu! We zijn gevestigd in Amsterdam, Abcoude en Haarlem