access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

Geniet jij van elk moment?

Leef je lichtste en mooiste leven
access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

Leef jij jouw lichtste leven?

Een zwaar leven kennen we allemaal. Brigitte Kaandorp zong er over "ik heb een zwaar zwaar leven." Helaas herkent vrijwel iedereen zich hierin. Het leven gaat immers met pieken en dalen, het overkomen van jouw problemen.... of zou er iets anders mogelijk zijn?

Dat is waar ik je naar wil uitnodigen. Een licht leven vanuit mogelijkheden, keuze en bewustzijn. In de meeste therapieën kijk je hoe je door jouw blokkades kunt komen. Je huilt, blijft hangen in de zwaarte. Echter met de tools van Access Consciousness® probeer ik mensen juist uit te nodigen naar bijna het omgekeerde. Naar de lichtheid die ze werkelijk zijn. Wat licht is voor jou, is wat waar is voor jou. Dus welke vraag kan ik stellen om jou naar de lichtheid van jou te krijgen, oftewel wat werkelijk waar is, niet wat je denkt of besloten hebt dat zo is. Iets waar ik zelf niet bewust naar op zoek was, maar ik heb altijd geweten dat mijn leven beter kon. Dat ik zoveel vreugde zou ervaren als ik nu doe, had ik niet voor mogelijk geacht. Echter met Access Foundation veranderde dat allemaal. Elk verhaal wat ik ooit vertelde, was opeens niet meer waar voor mij. De zwaarte was weg.

Wellicht heb je net als ik elke vorm van therapie onder de zon geprobeerd en sta je nog steeds niet waar je wilt staan. Je wilt meer uit het leven halen, los van de zwaarte, genieten van het moment en de mensen om je heen. 

Als dat zo is, is de 4 daagse Access Foundation wellicht iets voor jou. 

Clearings

Door middel van de Clearing Statement doorbreek je energetische en cognitieve blokkades en barrières.

Lichaamsprocessen

Zachte effectieve aanrakingen op jouw lichaam zodat deze ook mee kan in de groei, zoals MTVSS; een boost voor je immuunsysteem.

Handleiding

die je bij je geboorte had willen hebben. Een heerlijk overzicht met alle tools om je lichtste leven te creëren waar je naar verlangt.
mediteren access bars zen worden yoga amsterdam meditatie bewustzijn access consciousness

Jouw leven vanuit mogelijkheden

Hoe zou het zijn om te functioneren zonder problemen? De wind in de rug. Dat zou heerlijk zijn, toch? Hoeveel meer zou je genieten van het leven? Wist je dat 98% van jouw gedachtes, gevoelens en emoties niet van jou zijn? Bizar. 

Toch voelt het echt. Echter jij bent jouw gedachtes niet! 

Je verzamelt standpunten op door de jaren heen, denkende dat jij een product van al die standpunten en projecties bent. En de enige keuze die je nu hebt is er mee instemmen en afstemmen of op reageren en verzetten. Dus als iemand jou verteld dat je lief bent, is jouw enige keuze om dat te zijn of er tegen in te gaan en zeggen: Niet waar, ik ben absoluut niet lief. Wat als je allebei kan zijn? Waar ik tijdens de foundation naar kijk is om jou uit te nodigen om voorbij die oordelen te gaan, die al jouw hele leven op jou geprojecteerd is. Om niet te hoeven bewijzen wat je wel of niet bent, ook niet aan jezelf. Elke dag kan jij namelijk opnieuw kiezen wie je bent en wat voor jou werkt, wanneer je niet vanuit het verleden hoeft te kiezen. 

seksualiteit sensualiteit bodypositivity voorbij taboes sexualness bewustzijn lichaam

Even voorstellen

Mijn naam is Crystel Poetiray. Ik heb een zwaar leven gekend van gescheiden ouders, seksueel misbruik. Ik was erg depressief en had weinig vertrouwen in het leven. Echter als je me nu kent, zouden niet veel mensen het denken. Nu zie je een ambitieuze vrouw vol levensvreugde, humor en een ware duizendpoot en soon mommy to be. Op een dag maakte ik een keuze; ik laat me niet leiden door het verleden en speel elke dag met vragen om mijn licht leven te creëren. Iets wat ik vroeger niet voor mogelijk achtte, maar nu niet meer zonder kan... 😊Dat gun ik iedereen. 

Wat als Foundation een set aan levenstechnieken zou kunnen zijn, die niets te maken hebben met het leven goed doen, maar alles te maken heeft met jezelf ZIJN en toegang krijgen tot groter bewustzijn, door het geschenk dat het leven is. De mantra van Acces Consciousness® is Alles van het leven komt me toe, met gemak, vreugde en glorie.  Als jij op zoek bent maar meer gemak, als jij zoekt naar meer plezier, en als jij weet dat het leven een uitbundig en overvloedige vorm kan hebben. Kijk eens wat Access Consciousness® kan zijn voor jou.  

Het is niet alleen theoretisch, het is ook praktisch, pragmatisch en lekker. 

Ik kan niet wachten om de tools met je te delen. Het zijn bouwstenen van hoe je jouw leven kunt creëren, en ik beloof je; je leven zal een lichter, helderder, vriendelijkere en vredige mogelijkheid zijn. 

Ontdek wat het voor jou kan doen

Elimineer blokkades

Ontdek de beperkingen die je nu hebt, waar je jezelf nog leugens verteld en laten we het aanpakken en veranderen.

Denk in mogelijkheden

Jij bent niet een ding. Je hebt toegang tot alle energieën in de wereld. Wat is er mogelijk dat je niet mogelijk acht?

Neem de leiding

Maak keuzes die voor jou werken, wees niet bang om andere teleur te stellen. Ga voor wat jij wilt in het leven.

Stap in je kracht

Jij bent niet wat je is overkomen. Je bent niet jouw verleden. Als je met al die dingen kan omgaan, hoe sterk ben je dan echt?

Vraag en ontvang

Een universele wet. Dit werkt echt! Waar vraag jij om? Wat is de energie van hoe jij jouw leven wil genereren?

Schrijf jouw verhaal

Wat is het verhaal wat jij wilt schrijven? Wat is jouw verhaal dat je later met trots kan vertellen?

Verandering = niet moeilijk

Het kan ongemakkelijk zijn, confronterend, maar als ik iets ontdekt heb met dit werk is dat het niet moeilijk hoeft te zijn. 

Stop met jezelf te oordelen

We leren kritisch te zijn, echter hoe aardig is dat? Wees jezelf en dat is een geschenk en kan een inspiratie zijn voor velen.

Klaar om los te laten?

Ik ga niet kijken wie wat zei, wie er gelijk had vroeger. We kijken naar het geheel en dan vraag ik of je het los wilt laten.

4 Dagen onderdompelen

Access Foundation is een 4 daagse class waarbij je een ware deepdive maakt in je onderbewustzijn en waar je je bewust wordt van alle beperkende gedachtes, gevoelens en emoties die jou ervan weerhouden het leven te hebben wat je graag zou willen. 

Je ontvangt een handleiding om te veranderen wat voor jou niet werkt en creëert een nieuw fundament vanuit mogelijkheden, vrijheid en in je kracht staan. De klas wordt gevormd door jouw vragen en verzorgende lichaamsprocessen die veel gemak brengen aan jouw lichaam voor de veranderingen die jij kiest. 

Wat als verandering niet jaren hoeft te duren? Verandering is snel. Het is niet altijd gemakkelijk of comfortabel. Maar veranderen is niet moeilijk. Duizenden mensen wereldwijd gingen je voor. Complete transformaties heb ik gezien. Wat is het heerlijk om mensen te zien veranderen van boos en depressief naar werkelijk levensgenieter. Dat in slechts 4 dagen. Dat gun ik jou ook. Misschien lijkt het nog ver weg voor je. Dat snap ik. Maar het is mogelijk. Ook jij kan veranderen wat nu onmogelijk lijkt. 

Zij gingen je voor

Zo super, super, super, out of this world, dankbaar! OMG, life is never gonna be the same!!! Wat een verschuiving, tijdens en na jouw Foundation. Heerlijk! Zo veel meer gemak met mijn gewaarzijn en mijn weten. En ik geniet er zo van. Universe, more, more, more of this… please?
Ellen Schuringa
Crystel is ruimte en zoveel fun. Door middel van haar verhalen werden de tools zo helder uitgelegd. Meestal hou ik andere op een veilige afstand. Nu viel die behoefte helemaal weg. Ik kwam op een plek waar ik me eindelijk kon ontspannen en overgeven aan achterover zitten en ontvangen.
Berdien Siere
Heel dankbaar dat dit juist nu op mijn pad kwam. Op een moment dat ik op een aantal gebieden inzicht nodig had. De luchtigheid en diepgang die Crystel in deze Class heeft gebracht heb ik ervaren als een waar feestje, een bijzondere bijdrage voor iedereen, voor mij, mijn leven, mijn relatie en business.
Corné Simons
access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss
€ 1400,-/700,-

ACCESS FOUNDATION CLASS

  • Kan jouw leven, prive en/of zakelijk, wel een nieuwe fundering gebruiken?
  • Wil je meer uit het leven halen, meer genieten en minder zorgen?
  • Ben je klaar om jezelf voorbij te streven?
  • En te leven vanuit de flow waarin alles gewoon stroomt?

Dan is dit het meest complete programma wat je tegen zult komen. Je profiteert namelijk 1 maand gratis van de Barsbabes Community, met wekelijkse tools en maandelijkse facilitatie als je nog vragen hebt na de klas. Tevens ontvang je naast de handleiding ook de audio van de klas, zodat je later terug kunt beluisteren, wanneer je het weer even nodig hebt. Dit alles komt in de online leeromgeving, zodat je alles bij de hand hebt. 


Deze editie in Zeeland is van 5 t/m 8 september. Aanvang op locatie is 16.30u. De klas begint op maandagavond 17.00u. Tijdens de break zullen we gezellig samen eten. 


Let wel: Vereiste om Access Foundation te volgen is dat je een Access Bars Workshop hebt gevolgd. Heb jij al een Foundation gevolgd? Dan geldt binnen een jaar de herhalingsprijs van 50%. Kinderen t/m 15 jaar zijn gratis. 16 & 17 betalen de helft van de prijs.

Ik heb inmiddels meerdere foundations gevolgd. Na deze 4 dagen was er zoveel meer ruimte in mijn wereld. Het was een hele tijd geleden dat ik zoveel gelachen heb en ik zo mezelf kon zijn, vraag me af of ik eerder in gezelschap zo mezelf ben geweest. Ik ga dingen niet langer meer uit de weg. En durf naar dingen te kijken, die ik eerder vermeed en ook echt heel eerlijk naar mezelf durf te zijn. Dat is voor mij zo een enorme verandering. Het heeft ervoor gezorgd dat ik met zoveel meer vertrouwen in het leven sta, en ik weet nu gewoon dat wat er ook gebeurt, ik alles aan kan!
Miranda van Houwelingen
Voor ik bij Crystel foundation ging meemaken, had ik wel even wat te regelen. Vier dagen Amsterdam, met mijn zoon van 3, geen idee waarover het zou gaan, nieuwsgierig en ergens een klein beetje toch benieuwd of ik geen spijt zou krijgen van het geld. Wat er hier gebeurde, ging op een vrolijke, gemakkelijke en ook intense manier door heel mijn wezen. En zelfs verder. Veel verder. Zo sprankelend pragmatisch en voedend dat Crystel deze class faciliteert en de vele tools, de processen, de clearings bij jou laat binnendringen. Was dit echt? Haha! Werkelijk magisch was dit.
Freeke Carlier
Het is nu wel heel dichtbij. Stuiter. Stuiter. Super benieuwd wat deze dagen gaan brengen. Ook naar wie er nog meer komen. Spelen, zoals Crystel dat zo mooi zegt. Zij heeft zo'n speelse, vrolijke, ruime energie. Te gek om straks in deze energie mee te mogen spelen. We deden een fotoshoot. Tranen in mijn ogen en ondersteboven van mijn eigen foto. Ik heb ook heel hard gelachen om de reactie van de meiden op mijn jurk. Het maakte me niet zoveel uit wat ze ervan vonden en hoe ze mij in de jurk vonden. Yeah! Dank je voor jouw magie die hier zoveel aan bijgedragen heeft!
Marije Hoogland

Schrijf je nu in voor de Foundation Class

De locatie

Deze fenomenale editie van de Foundation vindt plaats in Cadzand. Nabij het strand vind je deze  prachtige villa met veel luxe en ruimte. Een heerlijke plek om echt even weg te zijn en al het moois van Foundation in je op te nemen. Er is een bioscoopzaal waar we films kunnen kijken, een pooltafel om 's avonds even je gedachten te verzetten, wellicht zetten we nog karaoke aan. Gedurende de foundation zal er voor een fijn ontbijt en lunch gezorgd worden. 

Blijf je slapen?

Hoe zou het zijn om heerlijk te verblijven in dit prachtige pand tijdens Foundation? Je hoeft de deur na de klas niet uit. Er is een prachtige omgeving te verkennen.

Alle kamers zijn voorzien van luxe 1-persoons boxspringen (80x200/210 cm) welke zowel als 1-persoons of 2-persoonsbed geplaatst kunnen worden. Er zijn 10 slaapkamers en 9 badkamers. Er is een groot terras met luxe tuinmeubelen, barbecue en een grote speelplaats voor de kinderen. Een verblijf in dit huis is echt de moeite waard.

Deze exclusieve, mooie en zeer luxe groepsaccommodatie is gelegen in een klein dorpje in de gemeente Sluis, op slechts 4,5 km van de heilzame zeebadplaats Cadzand-Bad. De accommodatie bevindt zich op een domein van 1,3 hectare die wordt omgeven door Zeeuwse polders. Tijdens Foundation is het mogelijk om je eigen kamer te boeken en/of te delen. Hoe lekker is het om gewoon even 4 dagen echt weg te zijn?

Verblijf is mogelijk van maandag 16.30u t/m vrijdagochtend 10.00u. 

Verblijf tijdens Foundation voor de superprijs van: 

access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

Eigen slaapkamer

Beperkt beschikbaar (incl ontbijt)
347,-
access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

Gedeelde slaapkamer

Deel je met 1 andere deelnemer (incl ontbijt) 
222,-
access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

Ontdek Zeeuws-Vlaanderen

De omgeving van Cadzand een lust voor natuurliefhebbers. In Het Zwin vindt u bijzondere vogels, planten en vlinders. Maar ook in de Verdronken Zwarte Polder ondervindt u een ultieme natuurbeleving. Er is in de omgeving van Zuidzande veel te doen: fiets door karakteristieke kleine dorpjes waar u uitgebreid van zee, zand en terrasjes kunt genieten.

Het is het meer dan waard om op de fiets te ontdekken. Rust en ruimte, de vele dijkweggetjes die het gebied doorkruisen of volg het kustfietspad, midden door de natuur. Onderweg heb je een prachtig panorama over de Westerschelde en de Noordzee. Of je nu houdt van de rust en stilte of liever de toeristische plekjes opzoekt, in Zeeuws-Vlaanderen is er voor iedereen wel iets te beleven!

BONUS 

Als je je nu inschrijft voor de Access Foundation, dan krijg je 1 maand gratis toegang tot de Premium Membership van Barsbabes. Hier staat veel informatie, audio's van andere klassen en  nog meer tools van Access Consciousness. Je vind de replay van de class hier en je komt in een groep met anderen. Zodat je elkaar kan blijven uitnodigen naar meer.

Omdat er veel veranderd na Foundation is het fijn om daarna nog vragen te kunnen stellen. Elke maand faciliteer ik daarom een call waar jij je vragen kunt stellen en krijg je elke nieuwe tools om mee te spelen.