ACCESS YOUR MAGIC

DIRIGEER JOUW LEVEN 

SYMPHONY OF POSSIBILITIES

Een Symphony of Possibilities (SOP) sessie is iets wat eigenlijk niet in woorden te bevatten is. Ben je je ervan bewust dat je capaciteiten met energieën uniek zijn?  Weet je dat de manier waarop je resoneert met de wereld een fenomenaal geschenk is?  Wat als je een dirigent bent van alle mogelijkheden?

Dat is waar een SOP sessie jou toe uitnodigt, waarin jij toegang hebt tot die energieën, zodat jij weer in de flow van je leven komt.

Deze video willen we je niet onthouden

Een heerlijke SOP sessie die Dr. Dain (co-founder van Access Consciousness) geeft aan Brendon Watt. Veel kijkplezier! En van de energie van de sessie. 

EEN MAGISCH ENERGETISCH AVONTUUR

5 kenmerken van intimiteit access consciousness bars nederland

HOE WERKT EEN SOP SESSIE?

Tijdens de Symphony of Possibilities sessie zal Crystel de moleculen in en om je lichaam herstructureren.  

Ze nodigt jou en jouw lichaam uit om de akoestische golf te zijn in plaats van een elektrische golf, wat voor polariteit zorgt. Wanneer je functioneert vanuit polariteit is alles + of - in plaats van de flow van oneindige mogelijkheden. 

Crystel staat bekend om haar joy, ease en sexualness. Sexualness gaat over het ontvangen, totaal aanwezig zijn en het is de helende, zorgzame, verzorgende, vreugdevolle, creatieve, generatieve, expansieve en orgastische energie. Welke uitnodiging kan zij voor jou zijn om meer te genieten van het leven?

Bij Crystel zijn Symphony of Possibilities sessies mogelijk op afstand en op locatie. 

SOP van Access Consciousness®

Access Consciousness is een modaliteit om datgene dat niet voor je werkt te veranderen. Bewustzijn omvat alles en veroordeelt niets. Alles mag er zijn. De tools van Access Consciousness bieden heel praktische handvatten om direct in het leven toe te passen. En nee, daar hoef je niet eindeloos over na te denken. Vastzittende beperkende patronen zijn in een split-second te veranderen. In plaats van jezelf vastzetten in conclusie is het de vraag die de verandering kan zijn.

Het is een universeel principe ‘Vraag en je zult ontvangen’. Wat als het echt zo simpel is. Wat als er meer mogelijkheden zijn, dan je je kunt voorstellen. Stel je voor dat je deuren kan openen, waarvan je niet eens wist dat ze er waren. Wat als je je waarneming in je voordeel kunt gebruiken.

De Symphony of Possibilities sessies zijn gebaseerd op Access Consciousness tools en het energetische transformatiewerk, gecreëerd door Dr. Dain Heer.

SESSIES

Limited

Kennismaking

125,-
97,-
Per sessie (15 min)
Limited

Sessie 1-op-1

125,-
Per sessie (15 min)
Limited

Sessie 1-op-1

500,-
1 sessie (a 60 min)

WIE BEN IK?

Crystel Poetiray faciliteert met veel humor de Bars workshop, facelift, lichaamsprocessen en Access Foundation en heeft haar eigen speciality class Sexplore the possibilities. De voormalige logopedist en zangdocent is een Certified Facilitator en Approved Translator voor Access Consciousness®. Tevens is ze de founder van Barsbabes en geniet van al het werk.

WACHT NIET LANGER. KOM LANGS.

Jouw moment van Happiness is nu! We zijn gevestigd in Amsterdam, Abcoude en Haarlem