access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn

VERJONGEN ZONDER BOTOX, CRÈMES OF PILLEN?

PROBEER NU ENERGETISCHE FACELIFT

WAT IS ENERGETISCHE FACELIFT?

De Access Energetische Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam om te keren. De zachte, kalmerende aanraking op je gezicht en nek werkt met de cellen van je lichaam om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen. Je ziet er dus jonger uit zonder botox, cremes of pillen. Maar dat niet alleen, ook wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch 'aangepakt' en lossen beperkende gedachten en emoties die je hebt over jouw lichaam op. Dit gebeurt allemaal door een lichte aanraking van het lichaam (borst, hals en gezicht).


De Access Energetische Facelift is een tool van Access Consciousness en wordt wereldwijd professioneel aangeboden in kuuroorden, massagepraktijken, anti-verouderingscentra, praktijken van plastisch chirurgen en wellnesscentra.

Meer dan 1800 Facilitators bieden wereldwijd de workshops aan.

access bars class workshop behandeling sessie amsterdam nederland zelf leren geven

WARE SCHOONHEID ZIT VAN BINNEN

Een cliche? Absoluut. Toch lijkt de media het maar over een ding te hebben; het uiterlijk. Je kan het toch niet helpen om je te vergelijken met anderen. 

Je besluit van alles over jouw lichaam over hoe jij wilt dat het er uit ziet, je bent zelden dankbaar, en als je in de spiegel kijkt, oordeel je. Het is vermoeiend en het kost energie.

Wat als je die oordelen los kan laten? Met de energetische facelift pak je niet alleen rimpels aan, je laat ook jouw standpunten over ouder worden los. Het is werkelijk een  ontspannende behandeling voor het hele lichaam en geest. Het zorgt voor een jongere, frissere uitstraling. Ook zal je je energieker voelen na de behandeling!

Deze facelift zal jouw kijk op jezelf en de wereld veranderen. Het geeft rust, energie en helderheid van geest. Je zal meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen.

In tijden waarin we alles aanpakken voor een zo strak mogelijke en jong uitziende huid is elke belofte waarbij je geen naald in de buurt van je gezicht hoeft te hebben welkom, toch?

BEN JIJ  DE VOLGENDE ACCESS FACELIFT PRACTIONER?

energetic facelift access consciousness nederland barsbabes bluebirds

IS HET RESULTAAT BLIJVEND?

Hoe het verandert en wat er veranderd is niet van te voren te zeggen. De verschillen zie je echt al na één sessie. Als het herhaaldelijk wordt gedaan (minstens 20 keer) schijnt het permanent te zijn. Je kan het vergelijken met naar de sportschool gaan. Hoe vaker je een sessie ontvangt, des te beter je er uit gaat en gaat voelen.

Elke keer als je in de spiegel kijkt en veroordeelt wat je ziet, onthouden jouw cellen dat oordeel en zetten het vast in jouw gezicht en lichaam. Realiseer je je dat jouw lichaam er alleen uitziet zoals de oordelen die je erop projecteert?

Als je anders naar jouw lichaam gaat kijken, zal je opmerken dat jouw lichaam zich anders gaat vormen. Dat heeft dan ook weer invloed op jouw leven. Straal je, dan smelt de wereld ook om je heen.  

Het proces werkt door op allerlei bijkomstigheden van het ouder worden zoals problemen met de overgang, hormoonhuishouding, concentratie, gezichtsvermogen, haaruitval, beweeglijkheid van het lichaam, slaapstoornissen etc.

access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn

HOE WERKT HET?

Lichamen houden ervan om aangeraakt te worden, in het bijzonder wanneer dat zonder oordeel gebeurd. Het is helend. Wanneer iemand je lichaam zonder oordeel aanraakt, komt het tot rust en kan verandering beginnen.

Zelfs wanneer jij niet houdt van een massage, kan dit wellicht een uitkomst zijn en kan je dit als plezierig en ontspannend ervaren. De Access Energetische Facelift activeert 29 verschillende energieën in het lichaam. Deze energieën hebben niet alleen effect op je huid, maar op je hele gesteldheid die veroorzaakt worden door jouw en andermans projecties. 

HOE GAAT EEN SESSIE?

Bekijk hier de video om een impressie te krijgen. Je zult zien dat de aanraking heel zacht en licht is

verjongen zonder creme natuurlijke manier access consciousness energetic mindset heling bodyproces lichaamsproces barsbabes crystel poetiray

WAT LEER IK TIJDENS DE WORKSHOP?

Deze class is een eendaagse hands-on les waarin deelnemers het lichaamsproces: de Access Energetische Facelift leren. Gedurende de dag geef je twee sessies en ontvang je er twee.

Men werkt in koppels. De eerste ronde wissel je uit met een partner. Nadat beide sessies zijn geweest, gaan we lunchen. Na de lunch wordt je gekoppeld aan een andere partner. 

Tijdens deze les werk je met de energieën in lichaam en gezicht, en tijdens het toepassen van deze lessen, ontdek je wat er kan worden vrijgegeven.

Zodra we ons ontdoen van de oordelen die we dagelijks op onze gezichten en lichamen in de spiegel projecteren, heeft ons lichaam de ruimte om zichzelf te regenereren.

LAAT JE WARE SCHOONHEID STRALEN

access bars class workshop behandeling sessie amsterdam nederland
€ 480,-

ACCESS FACELIFT CLASS

  • Jonger zonder botox, cremes of pillen?
  • Een gezondere stralende huid, die van binnenuit straalt?
  • Beter in je vel zitten?
  •  Energieker en jonger voelen?

Dan is de energetische facelift echt iets voor jou. Schrijf je nu voor de workshop op 22 juni in Haarlem en leer het proces zelf. Dan kan je daarna met andere Facelift Practitioners uitwisselen of het toevoegen aan je wellness business. Tevens ontvang je naast de handleiding ook de audio van de klas, zodat je later terug kunt beluisteren, wanneer je het weer even nodig hebt.

Geloof ons niet... dit is wat anderen zeggen

Ik vind het echt magic!
Wow, na de klas is er zoveel veranderd. Het heeft nu al zoveel voor me gedaan. Er gebeurt van alles, niet normaal. Ik vind het echt magic! Helemaal magic terug in my life. 😍
access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn
Sarah Piening - Beauty Bewust
Dit is zoveel meer dan een energetische facelift!
Dit ondersteunt je lichaam volledig, het geeft je een glow en lift je hele lichaam. Ik voelde de verandering onmiddellijk! Zo blij dat ik de klas heb gevolgd.
access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn
Reshma -Sigmundo

EERST VOLGENDE ACCESS FACELIFT IS...

22-06-2024
Starts at 10:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Kan je 22 juni niet? Schrijf je in voor een van de volgende data.

access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn haarlem lief leven

26 

juli

10:00

Haarlem

Gefaciliteerd door Crystel
access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn haarlem lief leven

23

augustus
10:00

Haarlem

Gefaciliteerd door Crystel
barsbabes access bars access consciousness nederland
Crystel Poetiray

Jouw facilitator

De Access Energetic Facelift wordt gefaciliteerd door Crystel Poetiray. Ze faciliteert met veel humor de Bars workshop, facelift, lichaamsprocessen en Access Foundation en heeft haar eigen speciality class Sexplore the possibilities. De voormalige logopedist en zangdocent is een Certified Facilitator en Approved Translator voor Access Consciousness®. Tevens is ze de founder van Barsbabes en geniet van al het werk.

LIEVER EERST EEN SESSIE? KOM LANGS BIJ ONS