access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

Herken je dit?

  • Het is lastig om te focussen op een ding
  • Chaos is jouw 2e naam
  • Je bent snel verveeld
  • Standaard cursussen werken niet voor je

Waarom de Blaster?

  • Je wilt de energie volgen en ook resultaten boeken
  • Ontdek hoe je jouw chaotische hoofd in je voordeel kunt gebruiken
  • Het is energetisch en praktisch.
  • Creëer een fundering dat staat, zodat jouw business kan floreren
barsbabes access bars access consciousness nederland

10 Dagen - Business Blaster

Klaar om het 2e kwartaal te knallen?

04-04-2022
Starts at 21:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
barsbabes access bars access consciousness nederland

Crystel Poetiray, CF

Over Crystel 

Crystel is een facilitator die met veel plezier faciliteert. Plezier en gemak staan altijd voorop bij haar. Ze haalt veel vreugde uit het opzetten van businesses en websites, heeft meer ideeën dan ze kan uitvoeren en vragen nooit te kort. Ze heeft de Business Done Different gevolgd en verschillende online marketing cursussen bij o.a. IMU en Eelco de Boer. Hele praktische tools, maar hoe combineer je dat met het volgen van de energie? Dat is waar ze jou graag bij helpt. Crystel heeft publicaties in o.a. de Grazia, Cosmopolitan, Ms Magazine en de Collective Hub. 

access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss
€ 147,-

Business Blaster

Lieve chaoot, lijkt het ongeacht wat je ook doet, dat je het niet gestroomlijnd krijgt. 

Wat als chaos juist is wat jouw business nodig heeft? Wat als het je kracht is? Het enige wat je misschien nog niet beseft is hoe jij het in jouw voordeel kan gebruiken.


Wellicht heb je allerlei programma’s geprobeerd waarbij je jouw ideale doelgroep moet bepalen. Je ziet dat het werkt, alleen niet voor jou. Wat als jouw manier van jouw business doen, heel anders is. Wil je creëren door de energie van jouw business te volgen? Energetisch en toch praktisch? Waar vraagt je business om in 2022?


Ontdek het tijdens de Business Blaster

Hoe ziet het programma er uit?

Week 1: 4 t/m 8 april

Laten we helder uiteenzetten wat jouw vraag, behoeften, verzoeken rondom jouw business en financiën zijn. Hoe kan je werken vanuit chaos? Wat heb je besloten dat succes is, wat je tegenhoudt van werkelijk succesvol te zijn? Waar stop je jezelf? En het belangrijkst hoe zet je dit om in een kracht, zodat je het in jouw voordeel kan gebruiken? Laten we een basis creëren, zodat je altijd een platform hebt om vanuit te creëren. 


Vervolg:  5x in de avond om de week - 19 april, 3, 17, 31 mei 14 juni

De basis staat. Jij hebt vragen die je dagelijks kunt stellen. Nu is het tijd om je business te genereren en onderhouden. Veel mensen starten met een idee, maar hebben geen idee wat er voor nodig is om het te onderhouden en constant te laten groeien.


We gaan spelen met energy pulls, clearings en vragen stellen. Als je jouw leven genereert op basis van de energie is wat kan verschijnen grootser dan je vaak kunt voorstellen. Ben jij er klaar voor om het volgende kwartaal te knallen?