access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss lichaamproces

Intimiteit met jou

20 Februari -Bladel

Hey, hoe gaat het met je?

Een vraag die men vaak casual stelt, maar ik ben echt benieuwd. Hoe gaat het echt met je? Ben je blij met waar je staat? Als je in de spiegel kijkt? Voorbij de schone schijn. Ik hoop natuurlijk dat je denkt, te gek. Ik geniet, ik ben blij en trots op mezelf. Maar weet ook dat voor velen dat niet zo is.

Hoe zou het zijn om jezelf te eren, te vertrouwen, in toelating te zijn voor bijv. je keuzes, kwetsbaar te zijn en dankbaar te zijn voor jezelf? Dat is wat ik noem intimiteit. Er zijn vijf elementen die de grote intimiteit creëren waarnaar je op zoek bent in je leven. Eer, vertrouwen, kwetsbaarheid, toelating en dankbaarheid zijn de componenten van ware intimiteit. Seks en copulatie hoort daar niet bij. Wanneer je vertrouwen, eer, toelating, kwetsbaarheid en dankbaarheid hebt voor jezelf, dan is dat de relatie die je met jezelf zou moeten hebben.

Je vertrouwt jezelf, wetende dat dit is wat je voor jezelf moet doen, om je te eren, of iemand anders het goedkeurt of niet. Kwetsbaarheid is nooit een muur optrekken tegen alles wat je bent en het goede, het slechte en het lelijke van jezelf zien. Toelating is dat het goede, het slechte en het lelijke van jou allemaal slechts een interessant standpunt zijn. Dankbaarheid is dankbaar zijn dat jij in je leven bent; dankbaar zijn voor jouw leven.

Ben je benieuwd hoe je dat kan bereiken met jezelf? Al is het maar een klein beetje. Zou je dat willen? 20 februari wordt een magische dag. Je kan namelijk 2 dynamische lichaamsprocessen van Access Consciousness leren om dingen los te laten die voor jou niet werken en je intimiteit met jezelf kan gaan opbouwen. Er is ruimte voor persoonlijke vragen en hebben we 2 heerlijke processen voor je uitgekozen. Zoals wij altijd zeggen:

A Happy Body is A Happy You. 

De Access Bodyprocessen, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, nodigen je uit om de manier waarop je relateert met je lichaam te veranderen … en zo alles in je leven te veranderen. Benieuwd welke? Lees snel verder.

5 kenmerken van intimiteit access consciousness bars nederland

ANTALGIC SHADOWS

Hoe zou het zijn om meer kwetsbaar te zijn? Dat is niet zwak zijn, maar juist heel sterk. Zoals ik het zie; Kwetsbaarheid is nooit een muur optrekken tegen alles wat je bent en het goede, het slechte en het lelijke van jezelf zien.

Het lichaamsproces heet Antalgic Shadows. Het Engelse ‘Antalgic’ betekent: het tegengaan of uit de weg gaan van pijn, het aannemen van een houding of manier van lopen om pijn te verminderen. 

‘Antalgic’ verwijst ook naar delen van je leven die je vermijdt, zodat het pijn in het lichaam kan verlichten bij iemand die grote delen blokkeert van zijn leven of werkelijkheid.

Als jij niet volledig aanwezig wilt zijn met het goede, het slechte en het lelijke, kan je nooit volledig kwetsbaar zijn en ware intimiteit met jezelf hebben. Hoe zou het zijn om gemak te hebben met alles?

Dit lichaamsproces gaat over de vermeden pijn los te laten, zodat je straks echt kan genieten.  

Tijd: 10.00-13.00

We beginnen met een intro van de 5 elementen van intimiteit. In de ochtend gaan we in op kwetsbaarheid en toelating. Nadat we verbaal gecleared hebben, beginnen we met het lichaamsproces. Je geeft een sessie en ontvangt een sessie tijdens de ochtend. 

LUNCHTIME 

access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

ELIMINEREN VAN VERVELING

Wat als het op zoek zijn naar jezelf, de oordelen, de hersenspinsels eigenlijk het gevolg zijn van verveling?

Stel je bent op vakantie, op ontdekkingsreis. Je hebt de tijd van je leven. Maak je je dan druk over al die dingen waar je je op dagelijkse basis mee bezig houdt? Of ben je aan het ontdekken, genieten, bewonderen? Dankbaar dat je levend bent. Eer je jezelf doordat je met niemand rekening hoeft te houden en alles mag kiezen?

Dit proces nodigt je uit waar verveling opgedrongen wordt door de dagelijkse sleur en het je bewustzijn overschrijft van wat er werkelijk mogelijk is om te genieten. 

Tijd: 14.00 -17.00u

In de middag gaan we dieper in op vertrouwen, eren en dankbaarheid. Wederom geef je een sessie en ontvang je er een.

EEN UITGEBREIDE UITLEG

van Dr. Dain Heer. Tijdens deze video ontspant je lichaam al terwijl Dain uitlegt wat het geschenk is van de lichaamsprocessen en het geschenk van je lichaam. 

access bars class workshop behandeling sessie amsterdam nederland
€ 200,-
€175,-

INTIMITEIT MET JEZELF

Samengevat: 

 • Tijdens de workshop leer je 2 processen.
 • Je geeft een sessie en ontvangt een sessie.
 • We clearen eventuele blokkades en beperkingen. 
 • Er is ruimte voor persoonlijke vragen.
 • Je ontvangt een certificaat na afloop. 
 • Je mag nu (betaalde) sessies geven aan vrienden, familie en klanten.


Prijs is inclusief drankjes & snacks, handleiding, audio-opnames en certificaat. 

Wat kies jij?

Ochtend

Antalgic Shadows

100,-
10.00-13.00
 • Je geeft een sessie en ontvangt een sessie.
 • We clearen eventuele blokkades en beperkingen. 
 • Er is ruimte voor persoonlijke vragen.
 • Je ontvangt een certificaat na afloop. 
 • Je mag nu sessies geven aan vrienden, familie en klanten.
Middag

Elimineren van verveling

100,-
14.00-17.00
 • Je geeft een sessie en ontvangt een sessie.
 • We clearen eventuele blokkades en beperkingen. 
 • Er is ruimte voor persoonlijke vragen.
 • Je ontvangt een certificaat na afloop. 
 • Je mag nu sessies geven aan vrienden, familie en klanten.
Hele dag

All-in

200,-
175,-
10.00-17.00
 • Alles van Antalgic Shadows
 • Alles van Elimineren van verveling
 • inclusief lunch en versnaperingen

HOE WORDT HET NOG BETER DAN DIT?

barsbabes access bars access consciousness nederland

CRYSTEL POETIRAY

is niet alleen Body Proces Facilitator. Ze is ook Certified Facilitator en faciliteert met veel humor de Bars workshop, facelift, lichaamsprocessen en Access Foundation en heeft haar eigen speciality class Sexplore the possibilities. Wat zij weet over lichamen is ongekend. Jarenlang heeft ze sessies gegeven in de revalidatie en haar collega's en cliënten waren elke keer verbaasd over de resultaten. Als je ooit de kans krijgt om een sessie te mogen ontvangen, doen! Werkelijk een waar cadeautje voor je lichaam.

JOUW LICHAAM IS EEN CADEAUTJE