Crystel Poetiray - CF

Sex en FAT

Access Lichaamsproces

🗓 17 augustus - 19:00 uur tot 22:00 uur
Voel je jij raar en ongemakkelijk rondom sex? Als je raar voelt, dan nemen anderen dat ook waar. Echter, wanneer je er oke mee bent, dan zien anderen mensen je ook niet zo. Maar hoe kom je op die plek dat je er oke mee bent? Laten we daar samen eens naar kijken.Tijdens deze class geef ik je tools zodat jij er meer gemak mee kunt hebben. Zodat je zo raar of normaal kan zijn als je zelf wilt. 


Leven volgens een plaatje of een imago is erg vermoeiend. Hoeveel energie gebruik je om die weerstand of dat gevoel in stand te houden? Hoeveel daarvan heb je opgeslagen in je vetcellen?

Hoe zou het zijn om die energie in je voordeel te gaan gebruiken? Als je niet de energie tegen je zougebruiken, maar zou gebruiken om dingen in beweging te zetten? Om je leven te genereren? Hoe anders zou je leven zijn?


Leer nu het proces
Activation of Cellular Systems of Awareness for SEX & the Reversal of FAT. De lichaamsprocessen van Access Consciousness zijn bijzonder magisch en niet in woorden uit te drukken wat ze je brengen. Het stelt je open voor de mogelijkheden in de wereld met meer gemak en plezier, makkelijker te zijn.


  • Laten we de energie veranderen bij alles wat dit omhoog brengt
  • Leer tools hoe je hiermee om kan gaan wanneer je er weer tegen aan loopt
  • Stop met jezelf te oordelen, begin met stralen
  • Leer het lichaamsproces en geef het aan anderen
  • Ook voor controlfreaks en nuchtere Hollanders

Inclusief LIVE Q&A

Stel mij al je brandende vragen

Inclusief opnames

Audio beschikbaar binnen 24u

Max. 10 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!