Leuk dat je er bij bent! Even een kleine boodschap van mij

Hoe zou het zijn om te verblijven in deze prachtige villa tijdens Foundation? Je hoeft de deur na de klas niet uit. Er is een prachtige omgeving te verkennen.

Alle kamers zijn voorzien van luxe 1-persoons boxsprings (80x200/210 cm) welke zowel als 1-persoons of 2-persoonsbed geplaatst kunnen worden. Er zijn 10 slaapkamers en 9 badkamers. Er is een groot terras met luxe tuinmeubelen, barbecue en een grote speelplaats voor de kinderen. Een verblijf in dit huis is echt de moeite waard.

Deze exclusieve, mooie en zeer luxe groepsaccommodatie is gelegen in een klein dorpje in de gemeente Sluis, op slechts 4,5 km van de heilzame zeebadplaats Cadzand-Bad. De accommodatie bevindt zich op een domein van 1,3 hectare die wordt omgeven door Zeeuwse polders. Tijdens Foundation is het mogelijk om je eigen kamer te boeken en/of te delen. Hoe lekker is het om gewoon even 4 dagen echt weg te zijn?

Verblijf is mogelijk van maandag 16.30u t/m vrijdagochtend 10.00

Blijf je slapen?

Eigen slaapkamer

Ben jij toe aan me-time? Wil jij lekker een ruim twee-persoons boxspring voor jou alleen? Je even terugtrekken na de klas of tussendoor? Boek dan hier je eigen kamer. Deze kamers hebben allemaal een eigen badkamer. 

347,- (inclusief ontbijt)

Gedeelde kamer

Liever een kamer delen? Geen probleem. Sharing is caring. Je deelt de kamer met 1 ander persoon. Je slaapt op een luxe een-persoons boxspring van 80x200/210. 

222,-  pp (inclusief ontbijt)