access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss
moederdag access consciousness access bars verwendag ontspannen lief leven haarlem amsterdam

Verwendag voor de liefste
Voor jou en iemand die je lief vind

🗓 28 mei 2022
Het is moederdag! Alle mama's verdienen, en oma's of tante's die je lief hebt, een beetje extra liefde. Daarom organiseren we een heerlijke verwendag om haar/jou helemaal te verzorgen en ont-zorgen op 28 mei bij Lief Leven in Haarlem.

Wat krijg ze/je? 

  • Kopje koffie of thee bij aankomst
  • 45 min Access Bars 
  • 45 min Energetische Facelift 

Normaal 240,-. Nu voor slechts 150,-.

moederdag access consciousness access bars verwendag ontspannen lief leven haarlem amsterdam

Duo sessie

Denk je: dit wil ik ook. Kom gezellig met zijn tweeën. Voor moederdag hebben we namelijk een speciale actie: Boek een sessie voor 2, dan is de 2e persoon voor de helft. 
  • Thee of koffie bij ontvangst
  • Je ligt met zijn tweeën in een ruimte en ontvangt beide Access Bars & Energetische facelift tegelijkertijd. 
  • Samen een heerlijk dagje ontspannen

Normaal 480,-, maar met de moederdagactie nu slechts 225,-

Wanneer je je Bars laat 'lopen' is het alsof bij wijze van spreken Marie Kondo je hoofd binnenloopt. Lekker veel ruimte en alles wat meer op een rijtje. Opeens zie je het overzicht weer van wat je wilt in en met je leven. Hoe werkt het? Het enige wat jij hoeft te doen is liggen. Crystel of Thiska raakt licht 32 punten aan op je hoofd, waardoor het ontladen begint. Daarna zul je merken dat je je een stuk lichter voelt. 
access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn
De Access Energetische Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam om te keren. De zachte, kalmerende aanraking op je gezicht en nek werkt met de cellen van je lichaam om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen. Je ziet er dus jonger uit zonder botox, cremes of pillen. Maar dat niet alleen, ook wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch 'aangepakt' en lossen beperkende gedachten en emoties die je hebt over jouw lichaam op. Dit gebeurt allemaal door een lichte aanraking van het lichaam (borst, hals en gezicht).

Verwendag voor de liefste

Hoe fijn is het om iemand (of jezelf) in het zonnetje te zetten? Kom 28 mei naar lief Leven in Haarlem om lekker te genieten op het moment zelf, maar ook daarna stralend weg te lopen zonder gedachtes.