access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

Speciale actie: 1+1 gratis
Voor jou en iemand die je lief vind

Dat laatste mag je ook zelf zijn. We zien zoveel mensen die gespannen zijn, vermoeid, te lange to-do-list, veel aan je hoofd. We snappen dat. Zeker ook zo voor het einde van het jaar. We gunnen jou meer verbinding met je lichaam, headspace en vooral meer gemak. Vandaar dat we deze unieke actie doen

  • 1+ 1 gratis
  • Je mag kiezen uit alle sessies en ook voor een rittenkaart.
  • Boek je er eentje via onze website, dan plannen we na je eerste afspraak er nog eentje in. 
  • Je kan kiezen voor 3 locaties, Abcoude, Amsterdam en Haarlem. 


access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

You are a gift

Zoek je nog een kerstcadeau? Wij kunnen ons geen mooier cadeau bedenken dan HEADSPACE d.m.v Access Bars®, totale ontspannen d.m.v. een Energetische facelift of resetten met een lichaamsproces en weer lekker landen in je lichaam. 

Met deze actie kun je een sessie voor jezelf inplannen en je krijgt er een cadeau. Aan wie geef jij hem?

Access Bars

Wanneer je je Bars laat 'lopen' is het alsof bij wijze van spreken Marie Kondo je hoofd binnenloopt. Lekker veel ruimte en alles wat meer op een rijtje. Opeens zie je het overzicht weer van wat je wilt in en met je leven. Hoe werkt het? Het enige wat jij hoeft te doen is liggen. Crystel of Thiska raakt licht 32 punten aan op je hoofd, waardoor het ontladen begint. Daarna zul je merken dat je je een stuk lichter voelt. 
access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn

Energetische facelift

De Access Energetische Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam om te keren. De zachte, kalmerende aanraking op je gezicht en nek werkt met de cellen van je lichaam om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen. Je ziet er dus jonger uit zonder botox, cremes of pillen. Maar dat niet alleen, ook wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch 'aangepakt' en lossen beperkende gedachten en emoties die je hebt over jouw lichaam op. Dit gebeurt allemaal door een lichte aanraking van het lichaam (borst, hals en gezicht).

Lichaamsproces 

De lichaamsprocessen van Access Consciousness zijn bijzonder magisch en niet in woorden uit te drukken wat ze je brengen. Met behulp van deze processen zijn lichamelijke klachten te verbeteren en soms zelfs op te lossen. De Access Bodyprocessen, ontwikkelt door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, nodigen je uit om de manier waarop je relateert met je lichaam te veranderen … en zo alles in je leven te veranderen. 

Zo is er MT VSS voor het immuunsysteem, Correcting vision voor je ogen, Drievoudige sequentie systemen bij posttraumatische stress stoornis en meer. 

Geniet van deze speciale actie 

Boek nu je afspraak in en krijg een behandeling naar keuze cadeau voor jou of onder de kerstboom. Kies je afspraak en kies Christmas gift als add-on.