access bars eindhoven amsterdam haarlem
access bars eindhoven amsterdam haarlem

Koningsdag actie

Op Koningsdag willen we allemaal ons beste gezicht laten zien, en wat is er beter dan een stralende en energetisch opgeladen uitstraling? Bij ons kun je genieten van verschillende lichaamsprocessen, access bars en zelfs een energetische facelift om jouw koninklijke uitstraling compleet te maken!

Vandaag hebben we een speciale Koningsdag actie, waarbij je kunt profiteren van kortingen tot wel 50%! Normaal gesproken kost een 45-minuten durende sessie van access bars, de energetische facelift of een lichaamsproces €90,-, maar vandaag betaal je slechts €50,-. Als je wilt genieten van een 60-minuten durende sessie, dan betaal je normaal gesproken €125,-, maar vandaag betaal je slechts €60,-.

En dat is niet alles! Ook onze clearing sessies zijn in de aanbieding. Normaal gesproken kost een 15-minuten durende sessie €90,-, maar vandaag betaal je slechts €50,-. En als je wilt genieten van een 30-minuten durende clearing sessie, dan betaal je normaal gesproken €150,-, maar vandaag betaal je slechts €75,-.

Mis deze kans niet om jezelf op te laden en te genieten van deze Koningsdag actie! Deze aanbieding is alleen vandaag geldig, dus boek snel voordat het te laat is. Je bent het waard om te stralen als een koning(in)!


Deze actie geldt nog... 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Access Bars

Wanneer je je Bars laat 'lopen' is het alsof bij wijze van spreken Marie Kondo je hoofd binnenloopt. Lekker veel ruimte en alles wat meer op een rijtje. Opeens zie je het overzicht weer van wat je wilt in en met je leven. Hoe werkt het? Het enige wat jij hoeft te doen is liggen. Crystel of Thiska raakt licht 32 punten aan op je hoofd, waardoor het ontladen begint. Daarna zul je merken dat je je een stuk lichter voelt. 
access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn

Energetische facelift

De Access Energetische Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam om te keren. De zachte, kalmerende aanraking op je gezicht en nek werkt met de cellen van je lichaam om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen. Je ziet er dus jonger uit zonder botox, cremes of pillen. Maar dat niet alleen, ook wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch 'aangepakt' en lossen beperkende gedachten en emoties die je hebt over jouw lichaam op. Dit gebeurt allemaal door een lichte aanraking van het lichaam (borst, hals en gezicht).

Lichaamsproces 

De lichaamsprocessen van Access Consciousness zijn bijzonder magisch en niet in woorden uit te drukken wat ze je brengen. Met behulp van deze processen zijn lichamelijke klachten te verbeteren en soms zelfs op te lossen. De Access Bodyprocessen, ontwikkelt door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, nodigen je uit om de manier waarop je relateert met je lichaam te veranderen … en zo alles in je leven te veranderen. 

Zo is er MTVSS voor het immuunsysteem, Correcting vision voor je ogen, Drievoudige sequentie systemen bij posttraumatische stress stoornis en meer. 

Treat yourself like royalty

Mis deze kans niet om jezelf op te laden en te genieten van deze Koningsdag actie! Deze aanbieding is alleen vandaag geldig, dus boek snel voordat het te laat is. Je bent het waard om te stralen als een koning(in)!