access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

Ben jij dit?

  1. Je voelt je niet sexy
  2. Je seksleven staat op een laag pitje
  3. snapt eigenlijk niet wat je lichaam wilt
  4. ervaart struggles met je bedpartner(s)
  5. Je hebt een lage libido en hebt met moeite met opgewonden te raken
  6. Je voelt schaamte als je aan selfpleasuring doet

Wil jij...

  • angst, schaamte en onzekerheid loslaten en echt genieten van je lichaam en al zijn/haar sensaties?
  • verantwoordelijkheid nemen voor je seksuele geluk. Je weet wat je wilt, wat je lekker vindt en wat je wensen en grenzen zijn?
  • ontdekken hoe seks weer een plezierige ervaring kan zijn
  • lekker in je vel zitten en weer de connectie aangaan met je lichaam en partner(s)?
access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

SEXPLORE - INTRO

Hoeveel plezier kunnen we hebben?

7-09-2022
Starts at 19:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
barsbabes access bars access consciousness nederland

Crystel Poetiray, CF

Over Crystel 

Crystel is een facilitator die met veel plezier faciliteert. Plezier en gemak staan altijd voorop bij haar. Dat wil niet zeggen dat serieuze onderwerpen niet aan bod komen. Dat niet. Maar waarom niet de dingen veranderen met lach? Crystel kent een verleden van seksueel misbruik en nooit had ze gedacht zoveel gemak er mee te hebben en zo te kunnen genieten van seks. Nu faciliteert ze Sexplore om mensen uit te nodigen naar een andere mogelijkheid, omdat ze weet hoe zwaar het kan zijn, maar vooral hoe mooi het kan zijn als je er voor open staat en je niet laat leiden door het verleden. 

seksualiteit sensualiteit bodypositivity voorbij taboes sexualness bewustzijn lichaam
€ 75,-

SEXPLORE the possibilities intro

Wat als je echte intimiteit, zachtheid, dankbaarheid, vertrouwen, eer, kwetsbaarheid en ruimte voor jezelf had? Wat als seks zou gaan over ontvangen van de bijdrage die lichamen zijn? Er is een magische wereld van seks te ontdekken, die niet alleen gaat over copulatie. De energie van seks is zo anders, dat kan je in elk moment ervaren. Hoe zou het zijn om een wandelde orgasme te zijn? Dat gaat niet over klaarkomen, maar over een yummie energie die je lichaam aanzet. De energie van seks gaat over je goed voelen en floreren, trots zijn op wie je bent, op je lichaam.


Het gewaarzijn van het lichaam is zoveel grootser dan de intelligentie van gedachtes.  Je bedenkt van alles over met wie je lichaam wilt zijn, met wie zij seks wilt, van je wilt ontvangen. Echter, jouw lichaam heeft daar wellicht een ander standpunt. Jouw lichaam weet hoe ze aangeraakt wil worden, door wie ze aangeraakt wilt worden en dat zou je je nog wel eens versteld doen staan. 


Wil jij die connectie met je lichaam aangaan? Neem het heft in handen nemen van jouw happy (seks)leven. Schrijf je nu voor de intro van Sexplore the possibilities. Ontdek het 7 september in Zuidzande of online.