access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

Herken je dit?

  • Flirten, hoe gaat dat ook al weer?
  • Je kan wel wat sexy tijd gebruiken
  • Onweerstaanbaar? Wie ik? (kijkt om zich heen)
  • Je bent gewoon nieuwsgierig naar je sensuele en seksuele zelf!

Waarom de Sexy SOP?

  • Omdat het iets in je triggert
  • Je wilt meer sexualness belichamen
  • Het is zonder woorden
  • Het opent je tot meer ontvangen van jou.
access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

6 Dagen -Sexy SOP's

Hoe lekker kan het zijn?

06-02-2022
Starts at 22:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
barsbabes access bars access consciousness nederland

Crystel Poetiray, CF

Over Crystel 

Als je haar hebt gezien, dan weet je dat Crystel sexualness is. Ook al heeft ze haar best gedaan om het niet te zijn. Opgroeien en ontdekken is voor elke tiener interessant, maar omdat Crystel als kind een lange tijd seksueel misbruikt werd, waren energieën rondom seks nog verwarrender voor haar. Ze sloot zich af in gesprekken en ze kon er zelfs niet over praten tot ergens in de twintig. Dankzij de tools van Access Consciousness (en enkele ex-geliefdes) verkende ze een heel andere wereld en een ander paradigma met seks. 


Crystel faciliteert met veel humor en lichtheid, terwijl ze wel echt aanwezig is bij jou en je lichaam en wat het verlangt. Als je bij haar in de buurt bent, ontspant je lichaam zich gewoon. 

seksualiteit sensualiteit bodypositivity voorbij taboes sexualness bewustzijn lichaam
€ 69,-

Sexy Sop's

Hey sexy you

Wat komt er in je op als je het hoort/leest? Mijn haren gingen er vroeger van overeind staan. Wat als sexy anders is dan je denkt? Ben je klaar om te ontdekken wat sexy zijn is voor jou? Als mensen zeiden dat ik sexualness was, kwamen er allerlei oordelen naar voren. Ik zag het door de ogen van deze realiteit. 


Nu zie ik het als een groot compliment. De energy van Sex is je goed voelen, floreren. Sexualness is helend, verzorgend, stralend, vreugdevol, orgastisch, totaal aanwezig, zonder oordeel. Ik besefte, ja dat ben ik. Waarom SOP? SOP sessies gaan over jou en hoe geweldig je bent dat je niet eens wilt weten. 


Hoe zou het zijn om sexualness te belichamen? Te floreren en je echt goed te voelen. 

Ontdek het tijdens 6 dagen Sexy Sop's. Deze sessies zullen vooral een energetisch avontuur zijn. Echter ik zal deze sessies in het Engels aanbieden. Liever in het Nederlands, vraag het aan.

Hoe werkt het?

Elke dag zal ik live gaan waarbij we kort samenkomen. De sessies zullen ongeveer 6+9 = 15 min duren. Het is een energetisch avontuur waarbij je lekker mag liggen en ontvangen. Wil je een idee krijgen van wat een SOP sessie is? Bekijk de video hier.